Öppet hav!


ÖRK har under flera år arrangerat Öppet hav som en väldigt uppskattad heldagsaktivitet för privatpersoner som vill prova åka den officiella norra delen av banan dagarna innan själva Roslagsloppet.

Den som har en sjöduglig båt som gör ca 25 knop eller mer får möjligheten att under ordnade former ta sig an den officiella banan på klassiskt vis med kontrollpunkter som skall antecknas längst med sträckan.

-Det är en väldigt rolig aktivitet för familjen eller kompisgänget, som avslutas med en utlottad prisutdelning och middag på festivalområdet senare på kvällen. Årets upplaga kommer att köras onsdagen 31 juli.

Kravet är att alla ombord har flytväst och att ni laddar ner appen för Webtracking. Info hittar ni på www.webtracking.se och under fliken products. I startavgiften ingår avgiften för Webtracking samt lunch  och middag i Öregrund för två (exkl. dricka). Du kommer att få ett startnummer tilldelat av oss. Detta går efter vilken ordning ni anmält er i. Vi kommer att skicka ut ett mail till alla anmälda med mer information angående startprocedurer, rekommenderad utrustning ombord, banbeskrivning m.m. ca en vecka före.

Vi kör endast en del av banan, men du väljer om du vill köra korta eller långa banan. Preliminära tider är; lunch Öregrund och Festivalområdet 11.30 och start 13.00. Middag Öregrund i Festivaltältet 19.00. Enkel genomgång samt diverse tips och råd sker på förarmötet. Utdelning av nummerlappar sker enligt information. Alla ekipage som deltar och tar sig över mållinjen kommer att få en plakett.