Träningsbana Öregrund

In Mest lästa, Öregrunds racerklubb by Pernilla Ingvarsson

Även om vi inte kan tävla just nu så kan vi ut och träna. Tänk bara på att ta med all säkerhetsutrustning samt inte åka ut ensam!

Det är två träningsbanor med samma start- och mållinje. Den ena går norr ut och den andra söderut. Går bra att köra dem var för sig eller samtidigt.

Se till att ha webtrackingen i gång och när du kört klart så skickar du ett mail till klubben om dag och ca tid, så lägger vi in dig på listan. Dvs ni kan köra mot varandra utan att nödvändigtvis vara där samtidigt. Maila: roslagsloppet (at) gmail.com

Norra banan:
Start vid en tänkt linje vid röd pricken utanför (öster om) Grepen Marin (inte den vid Lövskalmen utan den vid farleden) mot Domarskäret (Gräsö). Därefter upp och runda fyren i BB-gir Bellona och tillbaka.

Södra banan:
Samma startlinje som norra banan (fast nu åker du åt andra hållet :-D) och sedan väster om Skeppsholmen, Syrsan och Bromsen för att passera väster om Stora Kärringön och Klykskär mfl. (dock norr om Djuphaga), runda sedan röd pricken i BB-gir och gå öster om samtliga öar som du passerat.

Här finner du banan på eniro

Lycka till!